top of page

PRAKTISK INFORMATION

Det er en fantastisk kompliment for mig at få lov til at fotografere eller filme et bryllup – at få lov til at dokumentere jeres historie ærligt og smukt. Men en ting af gangen... I er nødt til at være sikre på, at jeg kan leve op til jeres forventninger. Hvad betyder det?

Det betyder I skal være trygge ved, at jeg også fotograferer alle de rodede øjeblikke. At I lukker mig ind og lader mig dokumentere alt det "perfekte uperfekte" – øjeblikkene I selv er der for, og dem I går glip af. Jeg vil dokumentere det hele. Jeg vil fange din far, som flovt kissemisser dig på kinden, dit vindblæste hår over dit ansigt, din brudekjole, der får beskidte kanter, som dagen skrider hen. De uventede regndråber, som løber ned ad din kind. De store øjeblikke og de små.

Heidi & Nicklas' Bryllup (280 of 521).jp

SÅDAN FOTOGRAFERER JEG

Ingen akavede poseringer. Mere dokumentering og naturlige øjeblikke. Jeg poserer jer ikke i de typisk opstillede poseringer, medmindre det er det, I ønsker. 

Jeg forsøger at dokumentere, hvordan I følte dagen. Jeg vil fange stemningen, “fraklippene” og de uplanlagte øjeblikke, så billederne reflekterer jeres dag ærligt. 

PHOTOSHOP

Jeg ændrer ikke jeres udseende – og heldigvis, for det behøver I slet ikke. Jeg vil hellere fokusere på at lave nogle billeder, hvor I føler jer smukke i stedet for urealistiske.

RESERVATION

For at reservere jeres dag, skal I betale et depositum på DKK 1.000,-. Depositummet er en del af den samlede pris, og ikke et beløb I skal betale ekstra.

BETALING

Når I skal betale kan I vælge at betale via bankoverførsel eller kontant. Billederne og albummet bliver først udleveret, når I har betalt den fulde sum.

NY DATO

Hvis I er nødt til at skifte til en anden dag, skal I betale et nyt depositum for at reservere en ny dag. Depositummet kan desværre ikke refunderes.

KONTRAKT

Samtidig med at I betaler depositummet, underskriver vi en kontrakt. Det er en sikkerhed for både jer og mig. På den måde er vi sikre på, at vi alle er helt indforståede med, hvad det er I betaler for, og hvad I får.

TIDSPLAN

Hvis I sakker bagud med tiden, kan det påvirke, hvor mange billeder jeg har mulighed for at lave. Forsinkelser er stressende. Der kommer altid et eller andet op, hvor I vil være nødt til at skubbe tidsplanen. Så det er en god idé at tilregne lidt længere tid til det hele, og I vil være langt bedre forberedte, hvis det uventede sker.

Brudens hår og makeup er kendte for at tage længere tid end planlagt. Det samme med de små ting. De tager som regel længere end forventet. Forsinkede brudepiger, forsinkede blomster – nogen glemmer noget. Det er bedre at tilregne lidt længere tid til det hele, og skulle I blive færdige før tid, så har I en lille pause til at nyde dagen – dem kommer der ikke mange af i løbet af dagen, for der sker hele tiden noget nyt, så giv jer selv lidt pauser.

FORPLEJNING

Når jeg er hyrret til heldagsbryllupper, sætter jeg stor pris på, hvis der er lidt at spise til mig. Det er klart federe end en sølle madpakke. Jeg er nødt til at spise, så jeg ikke bliver udkørt sidst på aftenen. Jeg behøver slet ikke nogen stor menu, men jeg sætter stor pris på en hovedret. Jeg klager selvfølgelig ikke, hvis der også er dessert.

VI ER IKKE FOTOGENE

Næsten alle mine bryllupspar fortæller mig, at de er akavede, når de bliver fotograferet, selv dem, der ser supertjekkede ud i min portfolio. Mit job er at få jer til at føle jer trygge, ­nedbryde den akavede barriere og frembringe jeres oprigtige selv. Der er ingen grund til bekymring. I behøver ikke være professionelle modeller, I skal bare være ærlige, åbne og huske på, hvor langt væk I er i hinanden – så bliver det godt!

UDLAND

Planlægger I det helt store bryllup et vidunderligt sted, så vil jeg da rigtig gerne med. Send mig en mail eller udfyld min formular, så vender jeg tilbage med et tilbud til jer.

AFLYSNING

Hvis I er nødt til at aflyse, kan jeg desværre ikke refundere jeres depositum. Jeg har rigtig mange bryllupper i sommer halvåret, og jeg er derfor nødt til at afvise mange. Jeg er afhængig af jeres reservation for at kunne betale mine udgifter.

Hvis uheldet er ude og noget helt uden for min kontrol hænder, så jeg ikke kan komme til jeres bryllup, vil jeg gøre alt for at finde en fotograf til at afløse mig, som jeg stoler på vil kunne lave lige så gode billeder som mig. Jeg er ikke juridisk bundet til at finde en afløser, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan. Hvis jeg eller en afløser ikke kan komme, får I selvfølgelig hele jeres beløb tilbage.

RÅ-FILER

Jeg udleverer desværre ikke rå-filerne. Efterbehandling er halvdelen af magien, som billedet indeholder, og uden dette trin er billederne kun halvt færdige. Jeg lover, at jeg aldrig udelader nogen billeder.

LEVERING AF BILLEDER

Billederne vil være klar cirka tre uger efter brylluppet. Indenfor første uge efter brylluppet sender jeg lidt smagsprøver, som kan bruges til takkekort og sociale medier. I får alle billederne leveret i Dropbox, hvor det er muligt at downloade dem alle i deres fulde opløsning. Derudover har I også adgang til et privat, online album, så I nemt kan dele billederne med jeres venner og familie.

 

Billederne vil være tilgængelige i Dropbox i minimum tre år.

FLASH

Jeg anvender kun flash til brudevalsen og efterfølgende dansegulvet. En flash tilkalder for meget opmærksomhed, og jeg forsøger så vidt muligt at være en ninja i det skjulte.

BRUDEVALS

Brudevalsen finder som regel sted et kvarter før 24:00. Ifølge traditionen skal den danses før midnat. Så snart I har danset, begynder jeg at ­pakke sammen, jeg bliver senest til klokken 24:15, medmindre vi selvfølgelig har aftalt andet.

TALER DU ENGELSK?

INDLEDENDE SAMTALE

To til tre uger før jeres bryllup mødes vi til en indledende samtale. Her får vi en masse praktiske ting på plads. Jeg får et overblik over, hvad I ønsker, og hvordan dagen kommer til at forløbe. Bor I længere væk end Sjælland kan vi med fordel have samtalen over telefon, Skype, FaceTime eller lignende, så I ikke skal betale for yderligere transport.

Oui!

Mette & Jais' Bryllup (228 of 325).jpg
bottom of page