Bryllupshistorier

"... og så tænker I jo nok, ..."

Sisse fortalte mig til bryllupsmødet to uger før vielsen, at hun ikke er særlig fotogen. Hun har altid ville gites i en stor prinsessekjole. Så da hun ankom i kirken, var det nøjagtig det, hun havde på. Selvom bruden selvfølgelig altid har ret, afspejler billederne overhovedet ikke Sisses efter sigende manglede fotogen.

Under Lars' tale måtte der skåles masser af gange, så han havde tid til at synke de store klumper, han kæmpede med i halsen. Da stemmebåndet var kommet i orden, rømmede han sig og sagde, "Nu kan jeg godt fornemme, at der bliver lidt uro, og så tænker I jo nok: Jamen, Lars ... Har du slet ikke skrevet en sang? Jo! Selvfølgelig har jeg da skrevet en sang."

Jægerspris, 2019.

Lidt for Meget

Første gang Louise møder Nikolaj i SuperBrugsen som kollegaer, synes hun, at han er lidt for meget, selvom han gør sig umage for at score hende. Flere år efter mødes de igen 'for første gang' til en fest. Igen konkluderer Louise, at Nikolaj er lidt for meget. Alligevel taler de sammen hele natten. Dagene efter skriver de sammen. Det bliver ikke til mere end skriveri. Tiden går og flere år senere flytter Louise til Italien. Gennem tiden stalker Nikolaj flittigt Louise online, men Italien er for langt væk, så Nikolaj lægger håbet fra sig. Et halvt år senere kommer hun hjem fra Italien. Louise skriver en besked til Nikolaj. Han er sikkert stadig for meget, men... Louise sidder selv i en stor potteplante midt om natten i København, så de passer vel egentlig ret godt sammen. 

Valby, 2019.

Swipe til Højre

Natalia og Martins første møde er på Tinder. Præsten fortalte under vielsen, at han efterhånden havde viet mange, som var mødtes på Tinder. Han fortsatte: "Den digitale udvikling har mulighed for at bringe folk sammen, som ikke er glade for at gå på natklub hver weekend, eller som ikke har lyst til at starte på 'Madlavning for Begyndere' for at finde en livslang partner. Det er slet ikke et dårligt fremskridt, men man er samtidig nødt til at acceptere og respektere hinanden. Man må ikke bare give op og swipe til venstre, hvis man pludselig begynder at blive uenig med den anden. Det er ikke kærlighed." På alle måder har Natalia og Martin vist, at de er sammen om livets udfordringer.

Ølstykke, 2019.

Fremme i Skoene

Som den yngste i en søskendeflok på tre brødre har Alexander altid været ret fremme i skoene, som hans far selv fremlagde det. Han ved, hvad han vil. Hvor han vil hen. Og hvem han vil det med. For Alexander var der ingen tvivl om, at svaret til alle tre spørgsmål var: Isabella.

Roskilde, 2019.

Kærlighed har Ingen Alder

Om vi er 20 eller 30. 60 eller 70. Midt i mellem eller meget mere, så er der ikke noget, der slår den ægte kærlighed. Mai-Brith & Kim nød den dejlige sommervarme ved vandet, hvor de før har luftet deres hund sammen. De fejrede deres kærlighed til hinanden ved at holde et borgerligt bryllup.

Frederikssund, 2019.

Fra Festival til Forlovelse

De begge elsker festival – og de begge elsker hinanden. Lena & Dennis tog festivalens forelskelse med hjem. Senere blev de forlovet, og i dag er de gift. "Jeg troede ikke, at det der med at blive gift, var noget for mig." fortalte Lena, da jeg mødte dem første gang. "...men når nu det skal være – så skal det gøres ordentligt!"

Det er de små ting, der gør dagen unik. Bryllupskagen lignende ikke det, der var lovet. Den blev forsøgt reddet, og Lena tog det med et smil og et grin. Både hende og Dennis svævede så højt i hinandens forelskelse, at selvom der gik kage i det, kunne det på ingen måde ødelægge deres vidunderlige dag.