Caroline & Rasmus

Stenløse, 2020.

Louise & Tobias

København, 2020.

Lisette & Anders

Greve, 2020.

Malene & Casper

Frederiksberg, 2020.

Solskinsvejr

Caroline og Alexander meddelte mig, at de desværre, på grund af den globale corona pandemi, var nødt til at aflyse deres bryllup. En måned senere bliver jeg kontaktet af Carolines storesøster, Christina, som fortæller, at de har planer om at holde et lille havebryllup – i solskinsvejr. Christina har aftalt med Caroline, at hun som storesøster sagtens kan stå for at tage billeder af dem hele dagen med sin telefon. Men Christina vil gerne give sin lillesøster en fed overraskelse i bryllupsgave, og derfor hyrer hun mig til at stå for fotograferingen, så de ikke skal blive snydt for en masse fantastiske billeder.

Hillerød, 2020.

Blandt Tårnhøje Træer

Blandt tårnhøje træer, sand og vand ønskede Sophia og Emil at blive fotograferet efter deres borgerlige vielse. Ingen af os havde taget højde for, hvor udmattende det var at gå op og ned ad det bakkede terræn. Emil måtte give efter til sidst og holde pause halvvejs op.

Jægerspris, 2020.

Benspænd

Da Sandra en aften mistede hørelsen på sit sidste øre, var hun utrøstelig. Felipe vidste ikke, hvad han kunne gøre for at hjælpe hende. Samtidig måtte deres drømmebryllup ændre form, på grund af den globale corona pandemi, men det er ikke lykkedes nogen af delene at spændende ben for deres fremtidsdrømme.

Amager, 2020.

"... og så tænker I jo nok, ..."

Sisse fortalte mig til bryllupsmødet to uger før vielsen, at hun ikke er særlig fotogen. Hun har altid ville gites i en stor prinsessekjole. Så da hun ankom i kirken, var det nøjagtig det, hun havde på. Selvom bruden selvfølgelig altid har ret, afspejler billederne overhovedet ikke Sisses efter sigende manglede fotogen.

Under Lars' tale måtte der skåles masser af gange, så han havde tid til at synke de store klumper, han kæmpede med i halsen. Da stemmebåndet var kommet i orden, rømmede han sig og sagde, "Nu kan jeg godt fornemme, at der bliver lidt uro, og så tænker I jo nok: Jamen, Lars ... Har du slet ikke skrevet en sang? Jo! Selvfølgelig har jeg da skrevet en sang."

Jægerspris, 2019.

Lidt for Meget

Første gang Louise møder Nikolaj i SuperBrugsen som kollegaer, synes hun, at han er lidt for meget, selvom han gør sig umage for at score hende. Flere år efter mødes de igen 'for første gang' til en fest. Igen konkluderer Louise, at Nikolaj er lidt for meget. Alligevel taler de sammen hele natten. Dagene efter skriver de sammen. Det bliver ikke til mere end skriveri. Tiden går og flere år senere flytter Louise til Italien. Gennem tiden stalker Nikolaj flittigt Louise online, men Italien er for langt væk, så Nikolaj lægger håbet fra sig. Et halvt år senere kommer hun hjem fra Italien. Louise skriver en besked til Nikolaj. Han er sikkert stadig for meget, men... Louise sidder selv i en stor potteplante midt om natten i København, så de passer vel egentlig ret godt sammen. 

Valby, 2019.

Swipe til Højre

Natalia og Martins første møde er på Tinder. Præsten fortalte under vielsen, at han efterhånden havde viet mange, som var mødtes på Tinder. Han fortsatte: "Den digitale udvikling har mulighed for at bringe folk sammen, som ikke er glade for at gå på natklub hver weekend, eller som ikke har lyst til at starte på 'Madlavning for Begyndere' for at finde en livslang partner. Det er slet ikke et dårligt fremskridt, men man er samtidig nødt til at acceptere og respektere hinanden. Man må ikke bare give op og swipe til venstre, hvis man pludselig begynder at blive uenig med den anden. Det er ikke kærlighed." På alle måder har Natalia og Martin vist, at de er sammen om livets udfordringer.

Ølstykke, 2019.

Fremme i Skoene

Som den yngste i en søskendeflok på tre brødre har Alexander altid været ret fremme i skoene, som hans far selv fremlagde det. Han ved, hvad han vil. Hvor han vil hen. Og hvem han vil det med. For Alexander var der ingen tvivl om, at svaret til alle tre spørgsmål var: Isabella.

Roskilde, 2019.

Kærlighed har Ingen Alder

Om vi er 20 eller 30. 60 eller 70. Midt i mellem eller meget mere, så er der ikke noget, der slår den ægte kærlighed. Mai-Brith & Kim nød den dejlige sommervarme ved vandet, hvor de før har luftet deres hund sammen. De fejrede deres kærlighed til hinanden ved at holde et borgerligt bryllup.