top of page
fremtid.dk
Undervisningsministeriet
Koncept

Antallet af elever der søger ind på erhvervsuddannelserne efter grundskolen er for lavt – både i følge regeringen, men også til samfundets efterspørgsel. Der er opspundet en myte om, at man skal blive bedre uddannet end sine forældre, eller at man som minimum skal have en lignende uddannelse. Det handler om at blive højtuddannet i stedet for veluddannet.

fremtid.dk er et tiltag fra Undervisningsministeriet til at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse. De besynderlige abribuser, som leder de unge til hjemmesiden, skal vække en undren hos de unge – hvad er det for noget, og hvem er egentlig afsenderen? 

Reklamekampagne

Reklamekampagnen består af tre abribuser, som bliver ophængt ved busstoppesteder omkring skoler og på togstationer tæt ved skoler. Samtidig skal de hænges op på alle skoler med udskolingsklasser. De unge skal støde på dem, hvor de færdes. 

Abribuserne, som ikke har opgivet ­nogen ­afsender­, skal få de unge til at besøge hjemmesiden “fremtid.dk”.

EUD - Plakat
EUD - Plakat
EUD - Plakat
EUD - Plakat
EUD - Plakat
EUD - Plakat

Visualisering af reklamekampagne i miljø.

Plakat_i_Miljø_01.jpg
Plakat_i_Miljø_02.jpg
Hjemmeside

Hjemmesiden er en ny portal for EUD, hvor alle uddannelserne foldes ud, forklares og visualiseres. Det første man møder på siden er videoen.

Reklamevideo

Videoen er det første man møder på hjemmesiden, hvor den automatisk begynder at afspille. Den fungerer som afklaring på abribuserne.

Instagram

Instagram-profilen tager fat om de hundrede forskellige uddannelser, som EUD råder over. Opslagene skal informere om uddannelsesretningerne og fortælle, hvad de kan bruges til.

Instagram - Overblik.jpg
Instagram - Opslag Web.jpg
Instagram - Billede 01.jpg
Instagram - Billede 02.jpg
Instagram - Billede 03.jpg
Instagram - Billede 04.jpg
Instagram - Billede 05.jpg
Instagram - Billede 06.jpg
Instagram - Billede 07.jpg
Instagram - Billede 08.jpg
Instagram - Billede 09.jpg
GIF

GIF’erne bringer bevægelse til hjemmesiden og Instagram-profilen. De kan samtidig anvendes til at skabe bevidsthed om kampagnen.

Tømrer.gif
Bager.gif
Elektriker.gif
Gartner.gif
Maskinarbejder.gif
VSP Low Res.gif
Logo

EUD har ikke tidligere haft et logo, som alle retning­erne har kunne samle sig under. Derfor er der lavet et, som alle retningerne kan samle sig under.

EUD Logo Colour.png
EUD Logo BW.png
Farver

De gennemgående farver som anvendes.

Typografi

Den anvendte typografi.

Gotham Bold

Gotham Regular

Showreel
bottom of page