top of page

FOTOBØGER

At bladre i en fysisk fotobog giver en langt bedre oplevelse end at scrolle billederne igennem på en computer. Der er noget magisk ved at mærke og røre en bog i høj kvalitet. Når I får venner og familie på besøg, kan de bladre i bogen og se jeres smukke billeder. Et bryllupsalbum er en historiebog om jeres dag. Fra jeres dag begynder til alle de mange festligheder og vidunderlige øjeblikke går i gang. Det er en bog, som indeholder jeres minder fra en af de største og gladeste dage i jeres liv sammen. Hvis I en dag får børn, kan de bladre i den for at se, hvor meget mor og far virkelig holder af hinanden.

Fotobog

Hardcover

Papir: Prophoto Pearl 190 gsm

Størrelse: 30 x 30 cm

Sider: 100

Ekstra sider kan tilkøbes for kr. 10,- pr. stk.

Pris: kr. 3.600,-

Prisen inkluderer to gange revideringer med jeres ønsker til rettelser af billedudvalg.

Bryllupsalbum.png

FOTOPRINT

Hvor ofte sidder du og kigger gamle billeder igennem på din telefon? Eller på din computer? Når du får dine billeder printet, kigger du på dem meget oftere. Hvorfor ikke dekorere hjemmet med nogle af alle de skønne billeder, du har fået taget?

Jeg tilbyder fotoprint i gallerikvalitet, som jeg selv printer og skærer til. På den måde sikrer jeg, at de billeder, jeg har lavet til dig, også bliver printet med de korrekte farver og derved fremstår, som de skal.

A6

PAPIR: Premium Luster 260 gsm

STØRRELSE: 10,5 x 14,8 cm

Pris: kr. 65,-

A5

PAPIR: Premium Luster 260 gsm

STØRRELSE: 14,8 x 21 cm

Pris: kr. 95,-

A4

PAPIR: Premium Luster 260 gsm

STØRRELSE: 21 x 29,7 cm

Pris: kr. 175,-

A3

PAPIR: Premium Luster 260 gsm

STØRRELSE: 29,7 x 42 cm

Pris: kr. 325,-

A2

PAPIR: Premium Luster 260 gsm

STØRRELSE: 42 x 59,4 cm

Pris: kr. 595,-

Har du en speciel størrelse i sinde, kan jeg ligeledes printe og skære til efter netop dine mål og ønskede størrelser. Du kan finde en cirka-pris, ved at finde den tætteste A-størrelse lige ovenfor.

bottom of page