top of page

Det er en fantastisk kompliment for mig at blive valgt til at forevige jeres bryllupsdag, hvad enten det er gennem fotografi eller video. Det er min mission at fange jeres dag i dens ærligste og mest smukke form. Men lad os tage et skridt ad gangen... Først og fremmest skal I føle jer trygge ved mit arbejde og overbeviste om, at jeg kan indfri jeres forventninger. 

Det indebærer en tillid til, at jeg også fanger de – nogle gange – uperfekte, spontane øjeblikke. At I inviterer mig ind i jeres verden for at dokumentere enhver detalje – fra de storslåede øjeblikke til de små, flygtige nuancer. Jeg vil fange din far, som flovt kissemisser dig på kinden, dit vindblæste hår over dit ansigt, din brudekjole, der får beskidte kanter, som dagen skrider hen. De uventede regndråber, som løber ned ad din kind. De store øjeblikke og de små.

Praktisk information

Sådan fotograferer jeg

Ingen akavede poseringer. Mere dokumentering og naturlige øjeblikke. Jeg poserer jer ikke i de typisk opstillede poseringer, medmindre det er det, I ønsker. Jeg forsøger at dokumentere, hvordan I føler dagen. Jeg vil fange stemningen, “fraklippene” og de uplanlagte øjeblikke, så billederne reflekterer jeres dag ærligt.

Vi er ikke fotogene

Næsten alle mine bryllupspar fortæller mig, at de er akavede, når de bliver fotograferet, selv dem, der ser supertjekkede ud i min portfolio. Mit job er at få jer til at føle jer trygge, ­nedbryde den akavede barriere og frembringe jeres oprigtige selv. Der er ingen grund til bekymring. I behøver ikke være professionelle modeller, I skal bare være ærlige, åbne og huske på, hvor langt væk I er i hinanden – så bliver det godt!

Udland

Planlægger I det helt store bryllup et vidunderligt sted, så vil jeg da rigtig gerne med. Send mig en mail eller udfyld min formular, så vender jeg tilbage med et tilbud til jer.

Photoshop

Jeg ændrer ikke jeres udseende – og heldigvis, for det behøver I slet ikke. Jeg vil fokusere på at lave nogle billeder, hvor I føler jer smukke i stedet for urealistiske.

Aflysning

Hvis I er nødt til at aflyse, kan jeg desværre ikke refundere jeres depositum. Jeg har rigtig mange bryllupper i sommer halvåret, og jeg er derfor nødt til at afvise mange. Jeg er afhængig af jeres reservation for at kunne betale mine udgifter.

 

Hvis uheldet er ude og noget helt uden for min kontrol hænder, så jeg ikke kan komme til jeres bryllup, vil jeg gøre alt for at finde en fotograf til at afløse mig. En som jeg stoler på vil kunne lave lige så gode billeder som mig. Jeg er ikke juridisk bundet til at finde en afløser, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at finde en til jer. Hvis jeg eller en afløser ikke kan komme, får I selvfølgelig hele jeres beløb tilbage.

Reservation

For at reservere jeres dag, skal I betale et depositum på DKK 1.000,-. Depositummet udgør en del af den samlede pris, og ikke et beløb I skal betale ekstra.

Ny dato

Hvis I er nødt til at skifte til en anden dag, skal I betale et nyt depositum for at reservere en ny dag. Depositummet kan desværre ikke refunderes.

Kontrakt

Samtidig med at I betaler depositummet, underskriver vi en kontrakt. Det er en sikkerhed for både jer og mig. På den måde er vi sikre på, at vi alle er helt indforståede med, hvad det er I betaler for, og hvad I får.

Rå-filer

Jeg udleverer desværre ikke rå-filerne. Efterbehandling er halvdelen af magien, som billedet indeholder, og uden dette trin er billederne kun halvt færdige.

Tidsplan

Hvis I sakker bagud med tiden, kan det påvirke, hvor mange billeder jeg har mulighed for at lave på dagen. Forsinkelser er stressende. Der kommer altid et eller andet op, hvor I vil være nødt til at skubbe tidsplanen. Så det er en god idé at tilregne lidt længere tid til det hele. Skulle I blive færdige før tid, så har I en lille pause til at nyde dagen – dem kommer der ikke mange af i løbet af dagen, for der sker hele tiden noget nyt, så giv jer selv lidt pauser.

Levering af billeder

Billederne vil være klar cirka tre uger efter brylluppet. Indenfor første uge efter brylluppet sender jeg lidt smagsprøver, som kan bruges til takkekort og sociale medier. I får alle billederne leveret i Dropbox, hvor det er muligt at downloade dem alle i deres fulde opløsning. Derudover har I også adgang til et privat, online album, så I nemt kan dele billederne med jeres venner og familie.

 

Billederne vil være tilgængelige i Dropbox i minimum tre år.

Flash

Jeg anvender kun flash til brudevalsen og efterfølgende dansegulvet. En flash tilkalder for meget opmærksomhed, og jeg forsøger så vidt muligt at være en ninja i det skjulte.

Forplejning

Når jeg er hyret til heldagsbryllupper, sætter jeg stor pris på, hvis der er lidt at spise til mig – det er klart federe end en sølle, halvlunken madpakke. Jeg er nødt til at spise, for at undgå at blive udkørt sidst på aftenen. Jeg behøver slet ikke nogen stor menu, men jeg sætter stor pris på en hovedret. Jeg klager selvfølgelig ikke, hvis der også er dessert.

Indledende samtale

Ugen op til jeres bryllup mødes vi til en indledende samtale. Her får vi en masse praktiske ting på plads. Jeg får et overblik over, hvad I ønsker, og hvordan dagen kommer til at forløbe. Bor I længere væk end Sjælland kan vi med fordel have samtalen over telefon, Skype, FaceTime eller lignende, så I ikke skal betale for yderligere transport.

Taler du engelsk?

Oui!

bottom of page